Maratonul Pietrei Craiului 2010

Data: 2 octombrie 2010
Participanti: Dana, Clara si Tibi
"Echipa de suport": Baza, Loria si Gabi

Cu antrenamente ce se pot numara pe jumatate din degetele de la o mana si fara prea mult chef de alergat, ma las totusi convinsa sa vin la MPC. Stiu ca o sa ma prinda si pe mine entuziasmul odata ce incepe concursul.

Anul asta Clara, Tibi si cu mine luam startul impreuna cu inca cateva sute de participanti:


Intre timp Baza, Loria si Gabi au alte planuri. Vremea destul de rece ii face sa renunte la catarat in Cheile Rasnoavei si sa se orienteze spre activitati turistice - au vizitat Cetatea Rasnov.


Dupa poze, nu par sa se fi plictisit...

Loria :)


si Gabi :)



Pe mine intr-adevar m-a prins entuziasmul in dimineata concursului. Ce nu anticipasem era ca o sa inceapa si crampele de pe la km. 10... dar cu experienta acumulata anul trecut si cu o strategie de dozat efortul / administrat geluri pusa bine la punct reusesc sa-mi imbunatatesc timpul precedent si sa termin in 7:03:00.

Cat despre planurile pentru editia viitoare: "om trai si om vedea" :)


Niciun comentariu:

ATENȚIE !!!

Unele activități prezentate aici implică risc serios de accidentare gravă sau chiar fatală.

Este important de reținut că:
  • Abordarea anumitor trasee prezentate aici poate fi foarte diferită de cea obișnuită, un motiv foarte serios de a trata cu rezervă informațiile prezentate.
  • Condițiile în care un traseu se găsește (împreună cu riscurile asociate!) pot fi foarte diferite față de cum au fost ele găsite la un moment dat.

În consecință:
  • NU ne putem asuma nicio răspundere în caz că informațiile prezentate aici sunt greșite, inexacte sau depășite.
  • NU ne asumăm nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a oricăror materiale prezentate aici.
  • Folosirea oricăror informații sau idei prezentate aici se face integral pe propria răspundere.